Palvelut

Liiketilamuutokset

Meillä TJ Remontit Oy:llä on ilo tarjota kokonaisvaltaisia liiketilamuutoksia asiakkaillemme. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikenlaisista projekteista luotettavasti ja laadukkaasti.

Salaojaremontit

Salaojat on yksi erityisosaamisalueistamme. Asennamme, huollamme ja korjaamme salojajärjestelmän, asuitpa omakotitalossa, rivitalossa tai kerrostalossa. 

Maanrakennuspalvelut

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi maanrakennuspalvelut saman katon alta. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakaslähtöistä palvelua mitä erilaisemmissa maanrakennusurakoissa niin pienrakentajille, yrityksille kuin julkiselle sektorillekin

Pihatyöt

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi pihojen rakentamiseen ja kunnostamiseen.

Vaihtolavapalvelut

Meiltä vaihtolavojen vuokraus ja tyhjennys. Vaihtolava soveltuu hyvin rakennustyömaille sekä pihoille siivoustalkoihin. Vaihtolavojen ja roskalavojen avulla saadaan kerättyä ja kuljetettua suuria jätemääriä kerralla. Me huolehdimme jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä puolestasi. Meillä löytyy myös konelava koneiden siirtämiseen.

Nosturityöt Hiab nosturilla

Nosturityöt Hiab nosturilla 24 tonnimetrin nosturilla. Nosturin lisälaitteet: koura, lavahaarukka, nostoketjuja ja liinoja.